Categorii

Canal cablu PVC

Va oferim canal de cablu pvc, canal de cablu perforat, canal de cablu cu adeziv, canal de cablu pentru pardoseala si accesorii precum capac final, elemente de legatura, coltare interioare, exterioare, tip L sau T.

Sistemele de canale de cabluri sunt o solutie ideala pentru numeroase aplicatii comerciale moderne si ofera o protectie perfecta pentru cea mai recenta tehnologie de transfer de date si energie. Sistemul clip-on al capacului, precum si proiectarea speciala a sectiunii transversale da canalului de cablu o stabilitate extraordinara. Canalul pentru cablu se utilizeaza in constructia instalatilor electrice, pentru mascarea si protejarea conductoarelor electrice, impotriva loviturilor si actiunii mediului ambiant. Canalul de cablu realizat din PVC ignifugat, este disponibil intr-o varietate mare a dimensiunilor completata de accesorii (unghi plan, terminatie, imbinare, derivatie T, unghi interior si exterior).

Toata gama de accesorii pentru canal de cablu o gasiti AICI.

Canalul de cablu colorat este ideal pentru mascarea si protejarea conductoarelor electrice impotriva loviturilor si actiunii mediului ambiant. Se poate utiliza la toate tipurile de instalatii aparente, atat electrice cat si de telecomunicatii (telefon, calculator, TV, alarme, etc.) in locuinte, birouri, industrie, garaje, ateliere, hoteluri, scoli, gradinite. Sistemul de fixare al capacului special conceput asigura ofixare foarte buna a capacului (sigur din punct de vedere al copiilor).

Canalul de cablu cu adeziv de la Mutlusan Turcia constituie un mod ieftin si ordonat de a organiza si de a proteja cablurile si instalatiile electrice. Cu ajutorul adezivului se poate fixa simplu si usor canalul pe orice suprafata, fara a mai avea nevoie de sisteme suplimentare de sustinere.

Toata gama de accesorii pentru canal de cablu o gasiti AICI.

Canalul de cablu perforat de la Mutlusan, cu pas de 10 si 12,5 mm si dimensiuni de la 25x25 mm pana la 100x100 mm, se foloseste in general pentru mascarea cablurilor in tablourile electrice. Produsul este ignifug si are o tensiune de izolare maxima de 1000 V.

Canalul de pardoseala este fabricat din material usor si durabil, in armonie perfecta cu design-ul casei dumneavoastra. Poate fi taiat la orice dimensiune in functie de nevoile utilizatorului si are o suprafata fina datorata matritelor folosite. Se poate folosi pentru instalatii electrice, sisteme de cabluri pentru calculatoare, aplicatii de securitate.

Accesorii pentru canal de cablu, elemente de legatura, coltare interioare, exterioare, tip L sau tip T, toate pot fi folosite pentru a conecta traseele de cablu. Sunt fabricate din polyvinylchlorid (PVC) tare si rezistent la foc de asemenea rezistent la o diferenta de temperatura intre -5 °C şi +60 °C.