Categorii

Coliere, bride, fasete

Va oferim solutii complete ce includ coliere disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, stiluri si materiale, pe care le puteti folosi pentru fixare, grupare, prindere si identificare, cu folosiri variate in infrastructura. Toate colierele oferite de noi sunt concepute si fabricate pentru a satisface sau depasi standardele industriale si pentru a oferi fiabilitate maxima.

Colierele de plastic sunt cele mai utilizate produse din intreaga lume, fiind folosite intr-o gama foarte diversificata de aplicatii. Colierele de nylon de la SapiSelco, datorita folosirii usoare si garantiei oferite de inchiderea constanta, au inlocuit orice alt fel de sisteme de prindere, cum ar fi legaturile de sarma, banda adeziva, curelele cu catarama de metal sau sforile. Colierele SapiSelco sunt disponibile in lungimi de la 75 mm la 1330 mm, cu valori de sustinere de pana la 1200 N. Sunt fabricate din Poliamida 6.6 Halogen & Silicon Free si sunt disponibile in alb, negru sau diverse culori. Pot fi fabricate si din materiale speciale: Anti-UV, Anti-Acid, Anti-flacara.

Rezistenta maxima la deschidere. Dimensiunea marita a dintelui metalic asigura putere mecanica extrem de ridicata si rezistenta optima la coroziune. Flexibilitate maxima. Sistemul clasic a fost inlocuit cu o sectiune centrala ridicata care fac colierele cu dinte metalic extrem de flexibile, dar si rezistente in acelasi timp. Utilizare practica extinsa. Varful "cap sulita", caracteristic gamei de coliere SapiSelco, faciliteaza inserarea bridei, in timp ce sectiunile striate de sub si de deasupra varfului sporesc aderenta. Insertie optima si usoara. Designul special al colierului cu dinte metalic permite introducerea mai usoara a dintelui de otel, reducand forta necesara pentru inserare. Ergonomie totala. Colierele cu dinte metalic prezinta cea mai practica instalare, designul varfului optimizand aderenta si grabind aplicarea.

Colierele reutilizabile din nylon produse de SapiSelco sunt accesorii foarte convenabile, putand fi folosite pentru a organiza cablurile si pot fi utilizate in repetate randuri, datorita dintelui flexibil.

Colierele metalice va ofera o modalitate puternica si durabila de fixare si grupare. Aceste coliere pot fi folosite in aproape orice mediu, de la interior la exterior, precum si in subteran. Datorita versatilitatii lor, aceste sunt ideale pentru cabluri de date, de alimentare, precum si furtunuri de prindere. Sunt anti-inflamabile, fiind sigure pentru utilizarea la temperaturi ridicate. Au margini rotunjite si suprafata neteda pentru siguranta utilizatorului si pot rezista la temperaturi intre -80°C si 538°C.

Colierele speciale de la Sapiselco sunt din nylon, cu caracteristici speciale, ceea ce inseamna ca pot fi folosite in cazuri specifice, in conformitate cu cerintele profesionale. Este o linie de produse in crestere, deoarece pot rezolva diferitele cerinte ale utilizatorului cu maxima siguranta.

Accesorii simple și eficiente cu dublu adeziv pentru aplicarea pe suprafete netede si fara grasime. Aceste produse pot tine fie colierele de fixare a cablurilor pe perete, fie cablurile direct. Aceste accesorii rezista la temperaturi intre -10°C si 60°C. Sunt rezistente la apa, detergenti si alcool, dar se deterioreaza in cazul in care intra in contact cu solventi alifatici și aromatici. Au o durata de viata de pana la un an, cu conditia ca acestea sa fie mentinute la o temperatura cuprinsa intre 15°C si 25°C la 50% RH.

Pistoalele si clestii pentru strangere coliere, cu latimea maxima de 9 mm, sunt proiectate ergonomic pentru a asigura securitatea, cresterea productivitatii si costuri mai mici de instalare. Sunt utilizate in orice aplicatii de constructie, intretinere sau reparatie.