Categorii

Coliere din plastic speciale

Coliere din plastic speciale

Colierele speciale de la Sapiselco sunt din nylon, cu caracteristici speciale, ceea ce inseamna ca pot fi folosite in cazuri specifice, in conformitate cu cerintele profesionale. Este o linie de produse in crestere, deoarece pot rezolva diferitele cerinte ale utilizatorului cu maxima siguranta.

Acest tip de coliere, fabricate din nylon, au un varf cu design special, tip ancora, si sunt folosite mai mult in industria auto.

Colierele din nylon cu eticheta 8 x 25 mm pot fi folosite pentru a fixa si identifica mult mai usor cablurile. Fie ca scrieti direct pe eticheta sau o folositi ca suport pentru etichete din hartie autoadezive, acest tip de coliere va ajuta sa va organizati, astfel evitand eventualele greseli si intarzieri provocate de fixarea gresita a cablurilor.

Colierele cu eticheta 35 x 13 mm produse de SapiSelco Italia combina usurinta folosirii unui colier cu permanenta identificare a cablurilor dvs. Organizati foarte usor si rapid toate tipurile de cabluri si etichetati cu ajutorul unui marker sau al etichetelelor de hartie autoadezive.

Multumita formei si dimensiunii etichetei (83 x 51 mm), este posibila obtinerea unor marcaje clare si evidente. Colierele din nylon pot fi folosite pentru o gama de larga de aplicatii, fiind rezistente la UV, umiditate si temperaturi scazute.