Categorii

Cutii PVC, doze, accesorii

Cutii PVC, doze PVC si accesorii, cu o gama larga de aplicabilitate, standarde internationale in domeniul instalatiilor electrice, cu montare aparenta sau incastrata.

Cand vine vorba de pastrarea conexiunilor electrice in conditii de siguranta si securitate, cutiile pvc de la Mutlusan sunt solutia ideala, oferind protectia de care aveti nevoie cu un cost eficient.
Caracteristici:
- izolatie buna, rezistenta la foc
- usor de echipat, durata de utilizare indelungata
- diferite dimensiuni
- cutiile pvc sunt folosite ca si casete aparente, cutii de jonctiune sau casete de servicii generale
- protejeaza firele si cablurile impotriva deteriorarii

Dozele şi cutiile de distributie sunt adaptate in mod optim la toate aplicatiile in domeniul instalatiilor electrice si corespund standardelor internationale in domeniul instalatiilor electrice de joasa tensiune. Acest lucru se oglindeste intr-o larga varietate de accesorii si componente, pentru montare pe si sub tencuiala, precum si in pereti cu goluri sau in constructiile de masini si instalatii.

Tablouri electrice din PVC, cutii de sigurante si accesorii. Cutiile de contoare lectrice sunt fabricate din material rezistente la presiune si impact cu un grad de protective sporit impotriva corpurilor solide si a socurilor, cat si a apei, si nu se corodeaza.