Categorii

Cutii PVC, doze, accesorii

Cutii PVC, doze PVC si accesorii, cu o gama larga de aplicabilitate, standarde internationale in domeniul instalatiilor electrice, cu montare aparenta sau incastrata.

Cand vine vorba de pastrarea conexiunilor electrice in conditii de siguranta si securitate, cutiile pvc de la Mutlusan sunt solutia ideala, oferind protectia de care aveti nevoie cu un cost eficient.
Caracteristici:
- izolatie buna, rezistenta la foc
- usor de echipat, durata de utilizare indelungata
- diferite dimensiuni
- cutiile pvc sunt folosite ca si casete aparente, cutii de jonctiune sau casete de servicii generale
- protejeaza firele si cablurile impotriva deteriorarii

Dozele şi cutiile de distributie sunt adaptate in mod optim la toate aplicatiile in domeniul instalatiilor electrice si corespund standardelor internationale in domeniul instalatiilor electrice de joasa tensiune. Acest lucru se oglindeste intr-o larga varietate de accesorii si componente, pentru montare pe si sub tencuiala, precum si in pereti cu goluri sau in constructiile de masini si instalatii.

Cutiile de sigurante sunt proiectate pentru protectie electrica. Sunt rezistente la umiditate, durabile in timp, la oxidarea partilor metalice, la abraziune si socuri electrice si la temperaturi extreme. Sunt recomandate pentru a fi folosite pe perete stabil sau pe tavan si pot fi instalate in timpul sau dupa constructie. Pot fi montate pe tencuiala sau sub tencuiala.
Caracteristici:
- clasa de protectie - IP40
- specificatii material - rezistente la caldura extrema, plastice si izolate
- temperatura instalare - -25/+60°C
- rezistenta izolatie - peste 5 MΩ
- rezistenta la tensiune - 3750 V AC (AC, 220/400 V-50 Hz)