Categorii

Cleme pe sina si accesorii

Cleme pe sina si accesorii

Clemele de sir se utilizeaza pentru conexiunea intre conductoare de marimi diferite sau egale.Clemele de la Onka nu necesita capace finale deoarece ambele laterale sunt inchise, fapt ce confera un cost redus si o mai buna izolatie. 
Sunt simetrice, putand fi montate in orice directie pe sina. Clemele de sina cu prindere cu papuci sunt folosite in sectorul feroviar, la sisteme de climatizare ale garniturilor de tren și de metrou, in sectorul maritim, in salile de masini ale navelor si in orice alte medii cu vibratii.

 

Noua serie MRK de la Onka contine toate sectiunile de la 1,5 mm2 la 240 mm2. Clemele cu sectiunea cuprinsa intre 2,5 mm2 si 10 mm2 au aceleasi dimensiuni, diferenta dintre ele constand in grosimea data de sectiunea cablului. Sunt fabricate din plastic si sunt neinflamabile, standard V2. Deoarece sunt multe piese mobile in interiorul clemelor, ambele parti ale conectorilor sunt inchise, aceasta fiind o caracteristica specifica Onka.
- nu necesita placa finala (ambele parti sunt inchise), reducand costurile si oferind o mai buna izolatie.
- simetrice (se pot monta pe sina in ambele directii).
- ofera posibilitatea de a asambla cablu cu sectiunea de la 0,06 mm2 la 120 mm2.

Clemele de curenti inalti cu prindere cu papuci sunt mai fiabile in medii cu vibratii. Deconectarea nu este posibila datorita conexiunii cu surub si piulita, fiind folosite in industria auto la sisteme trifazice.

Sistem push-in, nu necesita placa finala (ambele fete sunt inchise), asigura economie de costuri si o izolare mai buna. Sunt simetrice (se pot monta pe sina îin ambele directii). Reducerea transmisiei, contact zero prin intermediul butoanelor portocalii. Arcurile sunt din otel inoxidabil. Posibilitatea de a asambla cabluri de la 0,34 mm2 la 35 mm2 fara unelte suplimentare. Sistem de etichetare adecvat pentru marcare.

Sunt fabricate din plastic si sunt neinflamabile, standard V2. Deoarece sunt multe piese mobile in interiorul clemelor, ambele parti ale conectorilor sunt inchise, aceasta fiind o caracteristica specifica Onka.
- nu necesita placa finala (ambele parti sunt inchise), reducand costurile si oferind o mai buna izolatie.
- simetrice (se pot monta pe sina in ambele directii).

Clemele pe sina cu loc pentru siguranta si LED sunt fabricate din plastic si sunt neinflamabile, standard V2. Rezista la temperaturi intre -40oC si +140oC. Sunt simetrice, putand fi montate in ambele sensuri pe sina.

Seria de mini cleme de la Onka este conceputa pe designul clemelor OPK. Fiind terminale push-in, au aceleasi caracteristici cu seria OPK, permitand montarea unui sigur fir, fara ajutorul uneltelor suplimentare. Mini clemele pot fi montate pe mini sina cu dimensiune de 15 x 5.5 mm, cu placi finale diferite. Pot fi produse si in module de cate 2, 3, 4 sau mai multe bucati.

Electrice1.ro va ofera o gama variata de accesorii pentru cleme pe sina, care include punti strapare, opritoare pentru sir de cleme, reductor cleme, etichete cleme si sina omega. Sina omega are dimensiuni standard internationale de 35mm sau 15mm, cu perforatii sau fara si poate fi folosita pentru diferite componente, cum ar fi intrerupatoare de circuit, cronometre, startere, relee, switch-uri. Marcarea clemelor cu etichete faciliteaza rezolvarea problemelor. Etichetele pot fi de diferite dimensiuni, printate sau neprintate.