Categorii

Elemente de prindere si fixare

Elemente de fixare a traseelor de cabluri, de sectiune rotunsa sau plata, ce se folosesc in special in domeniul telecomunicatiilor, avand avantajul ca ocupa un spatiu redus si au dimensiuni mecanice mici.

Clemele cui sunt folosite pentru fixarea cablurilor pe perete sau pe panou de lemn, pentru a asigura o instalare simpla si profesionala. Sunt usor de utilizat si extrem de fiabile, rezistente, fixand cablul de perete. Se folosesc in special la cablul coaxial. Cuiul este perpendicular pe suprafata de lucru, reducand considerabil probabilitatea de rupere. Clemele au margini rotunjite, reducandu-se posibilitatea de taiere a cablului, fapt care duce la pierderea semnalului pentru cablul coaxial.

Bridele metalice produse de Mutlusan Turcia sunt ideale pentru prinderea tevilor metalice si din pvc si a cablurilor. Pentru diametru mai mare de 32 mm, fanta permite o mica ajustare pentru diferentele instalatiilor.

Dibluri cu suruburi alcatuite din mai multe elemente: camasa din poliamida (nylon) sau polipropilena (PP) si cuiul din otel carbon acoperit cu strat de protectie din zinc, cu grosime minima de 5 μm. Deosebirile intre tipurile de dibluri constau in forma gulerului camasii sau forma ancorajului camasii.
Domeniul de utilizare: Diblurile cu surub sunt destinate pentru diverse lucrari de fixare in constructiile civile si industriale, pe suport din beton, caramida sau BCA, cu respectarea Legii 10/1995 privind calitatea in constructii cu modificarile si completarile ulterioare, si a reglementarilor tehnice in vigoare.

Sistem de prindere compus din benzi si catarame realizate in diferite dimensiuni, in functie de aplicatie si puterea de tractiune. In timpul fabricatiei se indeparteaza bavurile de pe margini si se rotunjesc pentru a usura manipularea si elimina pericolul de taiere sau ranire a operatorului. In plus, banda garanteaza o compresie uniforma pe obiectul ce trebuie fixat.