Categorii

Grupuri de prize

Prelungitoarele din gama Olimpia au fost gandite sa acopere o gama cat mai larga de utilizari fiind dotate cu lungimi ale cablului electric intre 2 si 5 metri, dar si grupuri de prize fara fir electric, astfel utilizatorul avand libertatea de a-si adapta lungimea firului la nevoile sale.

Prelungitoare LAVA, produse in Romania, 5 ANI GARANTIE. Permit alimentarea simultana a mai multor consumatori, protejeaza si prelungesc durata de viata a echipamentelor electrice. Contin prize orientate la 45 grade si una la 90 grade, pentru o utilizare ergonomica.

Cordoane de prelungitor, sectiune 3x1,5 mm2, lungimi de 5, 10, 20, 35 si 50m. Cupla si fisa cu contact de protectie, prevazut cu grad de protectie IP20.

Prelungitoare pe tambur 4 prize schuko, cablu MYYM, sectiuni 3x1,5mmp sau 3x2,5mmp, protectie IP20.

Prize, stechere, cuple, capete de prelungitor si accesorii cauciuc, cu utlizari multiple.

Blocurile de prelungitor se pot adapta nevoilor fiecarui utilizator. Avand 3, 4 sau 6 module, pot fi folosite intr-o gama larga de aplicatii.

Prelungitoarele cu protectie se pot adapta nevoilor fiecarui utilizator. Avand 3, 4 sau 6 module, pot fi folosite intr-o gama larga de aplicatii.

Prelungitoare cu intrerupator, lungimi cuprinse intre 2 si 7 metri. Gama dispune de o varietate de modele, cu 3, 4 sau 6 prize, cablu de 3x1 sau 3x1.5 mmp.

Stechere cu CP, stechere cu maner, in forma de L, intreupatoare pe fir si prize triple aplicate.