Categorii

Iluminat

Sursele de iluminat cu LED sunt din ce in ce mai apreciate pentru ca au puterea, la propriu, de a oferi o modalitate eficienta si sustenabila din punct de vedere energetic pentru a distribui lumina necesara in diferite spatii interioare sau exterioare. In plus, iluminarea cu LED face o diferenta consistenta, avand in vedere ca fata de durata de viata a vechilor becuri cu incandescenta, a celor economice sau flourescente, LED-urile sunt cu mult mai logevive si solid construite.

Generatia noua de Becuri cu LED inlocuieste cu succes chiar si cele mai puternice becuri economice, acestea avand un design ergonomic care le permite un unghi de iluminare de 360 grade. Becurile cu LED se pot folosi la iluminatul interior, scoli, spitale, magazine, fabrici si hoteluri. Avantajele Becurilor cu LED - Economie de energie pana la 40% fata de becurile economice si de 4 ori mai eficiente decat becurile incandescente datorita raportului lm/W, durata de viata ridicata, rezistent la socuri si vibratii, fara mercur, plumb sau emisii de radiatie UV, nu se incalzesc. Becuri LED cu dulie E27 sau E14, pastila LED Samsung. Becuri LED cu forma clasica (A60, A65), tip lumanare sau sferice. 

Utilizate mai ales pentru iluminare decorativa, spoturile LED pot crea efecte de iluminat spectaculoase. Poti pune astfel in evidenta zone ale incaperii, schimband complet atmosfera. Spoturile LED consuma de 7-8 ori mai putina energie electrica decat iluminatul clasic cu incandescenta. Spoturile LED se pot monta cu usurinta si sunt pretabile in toate locatiile: apartamente, birouri, baruri si spatii comerciale.

Corp de iluminat stradal , gradina , potrivit pentru exterior, cu panou solar si suport de prindere metalic , dispune de un senzor de miscare , cu doua faze de iluminare , ideal pentru iluminarea zonele intunecate, fie in gradina, in fata garajului, pe strada, in depozit sau chiar in fata intrarii in diverse cladiri.
Corp de iluminat cu led, dispune de suport metalic de prindere , cu alimentare realizata prin intermediul panoului solar.
Carcasa corpului de iluminat este din ABS anti-oxidare de culoare gri.
Incorporeaza senzor de miscare, iar cele doua faze de iluminare sunt controlate prin intermediul senzorului.
Prima pozitie de iluminare consta in iluminare 100% doar atunci cand este sesizata miscarea, ulterior intensitatea scade la 30 % daca senzorul de miscare nu detecteaza miscare. Atunci cand miscarea este detectata in preajma senzorului, intensitatea revine la 100%.
Usor de instalat, impermeabil si durabil
Panoul solar trebuie sa fie amplasat acolo unde poate primi direct lumina solara la intensitate maxima.
Sursa lumina : solara