Categorii

Materiale izolatoare

Materiale izolatoare pentru cabluri si conductori, ce ofera protectie anticoroziva, protectie la umiditate si conditii meteo nefavorabile, pentru izolarea papucilor electrici si protectia componentelor electronice. Tubul termocontractabil poate fi folosit in scop decorativ sau pentru recerea izolatiei conductorilor sau protectia anticoroziva a barelor metalice. Banda izolatoare asigura o performanta ridicata, fiind folosita la legaturi de cabluri, in instalatii electrice, in telecomunicatii sau minerit.

Banda izolatoare folosita intr-o gama larga de aplicatii din industrie, precum automobile, electrice, telecomunicatii si minerit. Plymouth Rubber Europa S.A. este o companie specializata in fabricarea si comercializarea de benzi adezive din PVc si material textil, precum si cauciuc sau alte materiale speciale. Inovatia tehnologica, combinata cu vasta retea de vanzari a adus compania mai aproape de nevoile practice ale consumatorilor la nivel mondial. Plymouth Rubber are cea mai extinsa gama de solutii si experiente si flexibilitatea necesare pentru a dezvolta produse special adaptate nevoilor fiecarui client.

Tub termocontractabil cu perete subtire, cu raport de contractie 2:1, ce poate fi folosit la izolarea electrica a cablurilor si conductorilor, refacerea izolatiei conductorilor. Are rol de protectie anticoroziva a cablurilor si conductorilor si la umiditate si conditii meteo nefavorabile. Se foloseste la izolarea papucilor electrici, protectia componenetelor electronice si ofera protectie anticoroziva pentru barele metalice sau manerele uneltelor. Poate fi folosit si in scop decorativ.