Categorii

Prize si intrerupatoare

Prize si intrerupatoare

Prize si intrerupatoare. Siguranta si confortul pentru spatiul tau sunt importante pentru noi. Alege dintr-o gama variata de prize si intrerupatoare, produsele de care ai nevoie, realizate din materiale rezistente si durabile, la preturi excelente. Iti punem la dispozitie diverse prize si intrerupatoare monobloc, modulare sau cu IP, precum si specificatiile tehnice necesare pentru o montare usoara.

Gama modulara Erva vine cu un design modern, linii simple si discrete, cu material alb lucios si cu posibilitati nelimitate de montaj al aparatajului necesar locuintelor noastre. Gama modulara Erva este fabricata din policarbonat cu rezistenta la foc (850oC). Contactele argintate sunt fabricate din AgNi90/10 conform standardelor IEC. Standard IEC60669-I pentru intrerupatoare si comutatoare si IEC-60884-I pentru prize.

Gama Lesya se potriveste fiecarui interior, fie resedinte, birouri sau spatii comerciale. Design-ul meticulos, aspectul elegant si detaliie sofisticate fac ca aceasta gama sa devina parte naturala in casa fiecaruia. Gama Lesya se bazeaza pe o tehnologie inteligenta ce permite utilizarea in conditii de siguranta a luminilor si aparatelor de uz casnic.

Gama Candela de la Mutlusan este formata din prize cu contact de protectie, prize USB - un loc fix de unde sa va incarcati aparatele electrice, prize cu protectie sporita la contact (prize cu protectie pentru copii) ce ii pazesc pe cei mici de accidente cu urmari grave. Prizele cu capac rabatabil protejeaza interiorul prizei (disponibile si special pentru incaperi umede). 

Gama VIOLA este o gama cu instalare usoara datorata dimensiunilor reduse. Design-ul usor curbat al butoanelor, extins catre exterior, o face ideala pentru case, birouri, spitale, depozite, cladiri publice.

Aparatajul antigron este destinat aplicatiilor tehnice unde este necasar un grad inalt de protectie. Contacte realizate din materiale de inalta calitate. Design ergonomic, montaj aparent (PT).