Categorii

Sisteme de etichetare

Fie ca doriti sa etichetati cabluri sau panouri electrice, sau ca doriti sa organizati accesoriile electrice, pe site-ul nostru gasiti o gama variata de aparate de etichetare, ce va permit crearea de etichete rezistente pentru aplicatiile dumneavoastra, tile pentru marcare cablurilor, coliere cu eticheta si etichete autoadezive pentru tablouri electrice.

Va putem furniza sistemul adecvat etichetării industriale, în funcţie de tipul industriei, aplicaţiei sau nivelului de performanţă. Maşinile de etichetat pot fi deja integrate în cadrul sistemelor de etichetare sau pot fi instalate direct pe linia de productie a clientului. Gama noastra de produse consta in sisteme de etichetare industriala, aparate de etichetat pentru cabluri, panouri electrice si cleme pe sina. Metoda de printare este direct termica sau prin transfer termic. Etichetele pot fi laminate, adezive, avand latimi de maxim 390 mm.

Tilele de marcare pentru cabluri sunt proiectate sa reziste la temperaturi ridicate si materiale lichide. Sunt disponibile intr-o varietate de marimi si culori, pentru a se asigura ca firele si cablurile sunt marcate clar si lizibil.

Colierele din plastic cu eticheta de la Sapiselco sunt ideale pentru fixarea si identificarea cablurilor. Pot fi scrise direct sau pot fi folosite ca suport pentru etichete autoadezive. Au dimensiuni variate, pot fi folosite intr-o gama larga de aplicatii si sunt in conformitate cu cerintele profesionale si cu standardele europene.

Durabile si usor de folosit, etichetele autoadezive pentru tablouri devin tot mai indispensabile in procesele moderne de lucru. Fiecare produs are nevoie de o eticheta, inclusiv produsele industriale sau periculoase, motoarele electrice, tablourile electrice, panourile de comanda, echipamentele electrice si electronice.  Acestea nu pot fi etichetate pur si simplu, ci au nevoie de etichete din materiale care sa faca fata unor conditii de mediu deosebite fara a se deteriora.

Tile transparente din material PVC pentru cabluri cu diametre cuprinse intre 1,1 si 30 mm. Pentru identificarea conductorilor, firelor si cablurilor, sistemele de marcare protejeaza eticheta de actiunea prafului, murdariei si lichidelor. Marcarea cablurilor se face inainte de conectarea lor, ulterior putand fi schimbate doar etichetele aferente.

Noua imprimanta termica WAGO smartPRINTER este extrem de compacta si realizeaza imprimarea pe o gama larga de materiale: benzi de marcaj, marcaje WMB Inline pe rola, etichete, precum si marcaje pentru cabluri si fire. O singura imprimanta asigura identificarea usoara a tuturor regletelor de borne, firelor / cablurilor si dispozitivelor WAGO.

 

 Metodă de imprimare  Transfer termic
 Cap de imprimare  Cu strat de sticlă, montat cu resort
 Rezoluţie de imprimare  300 dpi (12 pixeli/mm)
 Viteză de imprimare  max. 127 mm/s (WAGO recomandă 50.8 mm/s)
 Lăţime de imprimare  (max.) 47 mm
 Lungime de imprimare  (max.) 762 mm
 Senzor cu transmisie sau reflexie  Da, fixat central
 Memorie  8 MB Flash, 16 MB SDRAM
 Panglică cu cerneală  Diametru exterior rolă: 40 mm; diametru interior miez 0,5” (12,7 mm); lungime max. 110 m; lăţime max. 58 mm 
 Interfeţe  USB, RS-232, ETHERNET 10/100 Mbps
 Accesorii  Suport pentru etichete, sursă + cablu de alimentare, cablu USB, 2 miezuri goale de carton, poster de instalare
 Panou de control  Afişaj LCD-TFT color, butoane de navigare
 Tensiune de funcţionare  Se ajustează automat de la 100 la 240 V CA, 50-60 Hz
 Lungime  245 mm
 Înălţime  175 mm
 Lăţime  135 mm
 Greutate  2.000 g (fără materialul de imprimat)
 Temperatură de funcţionare  5 °C până la 40 °C (41 °F până la 104 °F)
 Temperatură de depozitare  -20 °C până la 50 °C (-4 °F până la 122 °F)
 Certificat  UL

 

HANDJET® EBS-260 este un produs inovator al celor de la EBS Ink-Jet Systems, o imprimanta portabila, ultra compacta si usoara, echipata cu un cap de imprimare pe baza de valva electromagnetica, baterie si control wireless. Acest dispozitiv unic, ce cantareste doar 1.58 kg, a fost dezvoltat pentru ultizatorii care doresc libertate de marcare, codare si etichetare a produselor oricand si in orice loc. Este recomandat celor care doresc un cost redus de tiparire, eficienta si functionare indelungata. Imprimanta HANDJET® EBS-260 ofera toate caracteristicile de baza tipice pentru imprimantele INK-JET. Datorită tehnologiei de tiparire, imprimanta HANDJET® EBS-260 inlocuieste dispozitive portabile cum ar fi copiatoarele, dispozitivele de codificare cu cerneala, care sunt costisitoare și problematice din cauza ineficientei cernelii.
Proprietati:
- imprimare durabila si lizibila pe o varietate de suprafete, netede sau neuniforme, cum ar fi tevi, butoaie, pungi, cutii, materiale de constructie, materiale elastice;
- tehnologie de printare fara contact, cu o singura rola de antrenare care necesita contact pentru sincronizarea imprimarii;
- import si export date via USB
- transfer de date wireless de la calculator sau de la alte dispozitive