Categorii

Tuburi protectie cabluri

Copex metalic, copex metalic cu manta PVC, trasor pentru cabluri si teava PVC si accesorii, toate folosite pentru trasee de cabluri, le gasiti pe site-ul nostru, la cele mai mici preturi.

Tuburile metalice flexibile (copex) sunt confectionate din banda de otel zincata, laminata la rece, infasurata elicoidal, profilul spirei este de tip carlig.
Caracteristici: Sunt rezistente la intindere, rasucire, sunt foarte flexibile si robuste, rezistente la temperatura.
Aplicatii: Sunt utilizate ca tuburi flexibile si robuste pentru protectie a cablurilor electrice si in alte aplicatii.

Tub metalic tip copex cu izolatie din PVC  pentru instalatii electrice recomandat la casele si constructiile din lemn si OSB pentru prevenirea incendiilor provocate de scurtcircuit sau supraincalzirii cablurilor. Produsul este ambalat la colac.

Trasor de cablu din plastic sau metalic, produs de Mutlusan Turcia, cu lungimi variate, 10m, 15m, 20m sau 25m. Se foloseste de catre electricieni pentru a trece cablul electric prin copex sau prin teava.

Teava PVC si accesorii pentru teava, cu rezistenta la coroziune, non-conductoare de electricitate si imune la reactii electrochimice cauzate de acizi, baze si saruri care provoacă coroziune in metale. Tevile de PVC ofera costuri reduse de instalare, putand fi folosite ca si conducte de evacuare (la temperatura scazuta si ridicata) din interiorul cladirilor.

Banda spiralata se poate folosi pe scara larga la protejarea cablurilor electrice, atat la cablari de curenti mari, cat si la cele de curenti mici, precum si in industria de autovehicule. Manunchiurile de cabluri pot fi adunate in mod estetic cu ajutorul lor; astfel se elimina posibilitatea aparitiei avariilor din cauza conductoarelor care nu sunt pozate corespunzator.

Tuburile de polietilena halogen free sunt concepute pentru protectia cablurilor de energie electrica si a cablurilor de date. Acestea fac mult mai usoara instalarea cablurilor si imbunatatesc rezistenta la compresie si impact, mentinand in acelasi timp o flexibilitate superioara. Se produc in colaci de 100m lungime. Aceste tuburi sunt folosite in general la realizarea retelelor ingropate pentru protectia cablurilor electrice si de telecomunicatii.